Szokásainkhoz hűen Pünkösd ünnepén pünkösdi-király választást szervezett óvodánkban Nagy Zoltánné és Erőss Eszter Játékos próbatételekkel döntötték el,ki a legerősebb,legügyesebb,legkitartóbb küzdő..A pünkösdi királyunk Végh Hunor 1.csoportosunk lett.

tovább...

Családi nap2015-05-13
Szeretettel vártuk az érdeklődő szülőket a Szivárvány Óvodába CSALÁDI NAPUNKRA.Változatos kézműves foglalkozásokkal,néptánc bemutatóval és népi táncházzal készültünk.

tovább...

Két csoportunk gyermekei ellátogattak a Kodály Zoltán Zeneiskolába,ahol hangszerek sokaságával ismerkedhettek meg.

tovább...

Zöldágjárás2015-03-26
A rossz idő sem akadályozott meg bennünket a hagyományunk ápolásában.

tovább...

Hunka-Rostaházi Imike Édesapja (3.sz.Maci csoport) a Szivárvány Óvoda 1-es épületének valamennyi gyermekkerékpárját megjavította,használatra alkalmassá tette a hosszú,téli tárolás után.Legfőbb segítsége saját gyermeke volt. Köszönjük!

tovább...

Húsvéti ünnepi készülődésre vártuk a Szülőket minden csoportunkban.

tovább...

Emily came from Australia. She spent 6 weeks with children and worked together with kindergarten teachers in the number of 4 class. She introduced australian and chinese culture with playful activities. It was wonderful program, thank you Emily for your voluntary work.

tovább...

Tavasz 2015-03-19
Köszönjük a virágokat

tovább...

A közelgő nemzeti ünnepre készülve ellátogattunk a 320-as Árpád Szakképző Iskolába,ahol kiállítást nézhettünk meg az 1848-as Szabadságharcról.

tovább...

Huszár látogatott el az óvodánkba a nemzeti ünnepünk kapcsán.

tovább...

Rajzpályázat2015-03-06
A Szivárvány Óvoda 7.csoportjának gyermekei dícsőséget szereztek óvodánknak rajzpályázaton való részvételükkel....Büszkék vagyunk rájuk!

tovább...

A3.sz. Maci csoportba járó kisgyermekünk (Lénárt Gyöngy) Édesapja készített a Szivárvány Óvoda madarainak madáretetőt,melyben rendszeresen eleséggel látjuk el a hozzánk látogató kismadarakat.

tovább...

Az 5 pillangó nagycsoport műsorában gyönyörködhettek a Fehérváriak.

tovább...

A Hermann László Zeneiskola hirdetett rajzpályázatot,s már az elmúlt esztendőben is nyertes pályázóként szerepelt óvodánk 7.számú Zenemanó csoportja.Büszkék vagyunk gyermekeinkre.

tovább...

Mikulás2014-12-05
Végre itt van a várva várt Mikulás!Dalokkal,versekkel köszöntötték gyermekeink a Mikulást a legkisebbektől a legnagyobbakig...

tovább...

A karácsonyi ünnepkör az első gyertya meggyújtásával kezdődik...S várjuk a Mikulást.

tovább...

A FÜSTMENTES ÓVODA pályázatban való részvételért kaptuk jutalmul a lehetőséget,hogy Nagykarácsonyban meglátogathassuk a Mikulást. Szép élménnyel gazdagodtak gyermekeink az egészséges életmódra nevelést segítő ÓVD MEG! pályázat megvalósításával, továbbá a Mikulással való találkozáson túl ismerkedhettek a falusi élettel,állatsimogatóban nézhettek állatokat,s még a JÓSÁG-KÚTBA is belesúghatták azokat a tulajdonságaikat,amiktől meg szeretnének szabadulni.Bízunk benne,hogy minden gyermekünknek maradandó élményt nyújtottuk:Szivárvány Óvoda 3.sz.Maci csoportBak Sándorné,Pintérné Varga Rita és Vargáné Udvardi Cs.Ibolya

tovább...

Őszi hagyományaink közé tartozik a MÁRTON NAPI VÁSÁR,melynek a teljes bevételét óvodánk alapítványa a gyermekeink számára mozgásfejlesztő eszközök vásárlására fordítja.Köszönjük a szülők tevékeny közreműködését és támogatását!

tovább...

Az ALCOA dolgozói vállaltak társadalmi munkát a Szivárvány Óvodában,melynek keretében levélsepréssel és gyűjtéssel,homokásással szépítették udvarunkat.

tovább...

Zöldségboltba látogattunk megismerkedni a különböző zöldségekkel. Burgonyából és sárgarépából barkácsoltunk ...majd... zöldségsalátát készítettünk a gyerekekkel s megízleltük,kóstolással koronáztuk meg a zöldségekkel való tevékeny ismerkedést,tapasztalatszerzést.

tovább...

KORONÁS PARK2014-10-13
SZÉKESFEHÉRVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS támogatásával jutottak el gyermekeink a KORONÁS PARKBA.

tovább...

Krumplisütés2014-10-07
Őszi hagyományainkhoz hűen krumplisütést rendeztünk a Szivárvány Óvodában a gyerekeink nagy örömére.

tovább...

ZENEI VILÁGNAP2014-10-01
ŐSZI HAGYOMÁNYAINK SZERINT OKTÓBER 01-ÉN,A ZENEI VILÁGNAP ALKALMÁBÓL ÓVÓNŐI ÉNEKKEL ÉS HANGSZERES JÁTÉKKAL ÖRVENDEZTETTÜK MEG ÓVODÁNK GYERMEKEIT,MAJD KÖZÖS JÁTÉKKAL SZÍNESÍTETTÜK A DÉLELŐTTÖT.

tovább...

Az őszi természetben tettünk kirándulást,s gyűjtöttünk tapasztalatokat az erdőről,az ősz színeiről a Pentelei erdőben.

tovább...

Madárijesztő2014-09-22
Óvodánk őszi díszben.

tovább...

Az egészséges életmódra nevelés keretein belül zöldségsalátát készítettek a gyermekek a 3.sz.Maci csoportban.

tovább...

Gyakornok2014-01-27
Ana Brazíliából jött pedagógus szeretne lenni, óvodánkban gyakornokként angol nyelvet tanít a gyerekeknek 5 hétig.

tovább...

Bemutattuk a 2 éven keresztül megvalósított együttműködési programot.

tovább...

Partnertalálkozó az olaszországi Atriban

tovább...

Játék a francia Margueritel

tovább...

Comenius-Wales2012-10-16
Partnertalálkozó Llandogoban

tovább...

Melliste - partnertalálkozó

tovább...

Partnertalálkozó a Szivárvány Óvodában

tovább...

Partnertalálkozó Echenoz la Melineben

tovább...

Comenius program2011-10-18
Első partnertalálkozó Spanyolország, Katalónia-Lleida

tovább...