A kismadarakról sem feledkeztünk meg. Másnap reggel pedig ez a csodálatos karácsonyfa fogadta a gyerekeket.

tovább...

A várakozás perceit a bábelőadás tette még emlékezetesebbé.

tovább...

Október 1-én, a zene világnapján a gyerekek az óvodapedagógusok által szervezett énekes-zenés koncerten vehettek részt. A zenei előadást követően közös énekes játékkal emlékeztünk meg az óvoda udvarán a zene világnapjáról.

tovább...

Népmese napja2019-09-27
A Kismadár csoport és a Maci csoportos nagycsoportos óvodásai látogattak el a népmese napján a Zentai Úti Általános Iskolába, ahol játékos vetélkedőn vettek részt a gyerekek.

tovább...

Mobilitás napja2019-09-20
Szeptember 20-án, a mobilitás napján a gyerekek rollerrel, motorral és kerékpárral haladhattak az óvoda udvarán kialakított akadálypályán.

tovább...

Szeptemberben, a takarítási világnap alkalmából kicsik és nagyok együtt gereblyézték és gyűjtögették a faleveleket az óvoda udvarán.

tovább...

Pár Apuka és Anyuka segített egy homokozónk homokjának teljes kicserélésében.

tovább...

Pünkösd2019-06-07
Pünkösd ünnephez kapcsolódóan a lányok a hagyományos pünkösdi királyné-járásban, míg a fiúk a pünkösdi király választásban vehettek részt.

tovább...

Zölden jobb2019-05-31
Óvodánk felnőtt és gyermek közössége a környezetvédelem jegyében idén is csatlakozott a "Zölden jobb" kezdeményezéshez. Zöld póló viselésével fejeztük ki a környezetvédelem és a szelektív hulladékgyűjtés iránti elkötelezettségünket.

tovább...

Kihívás napja 2019-05-29
A "Kihívás napja" mozgalom alkalmából közös tornán vett részt a Szivárvány Óvoda gyermek és felnőtt közössége az óvoda udvarán.

tovább...

Mindig vidámabban indul ez a különleges nap, amikor a szülők is ennyire aktívak.

tovább...

Mesés kertek 2019-05-26
Idén is részt vettünk a város által kezdeményezett és megrendezett versenyen. Mi, óvónénik csak asszisztáltunk a szorgos kis kertészeknek.

tovább...

Zenés műsor délelőtt.

tovább...

Az Aranybulla Könyvtár által szervezett foglalkozáson vett részt a Szivárvány Óvoda Maci csoportja.

tovább...

Székesfehérvár polgármestere által kezdeményezett programban a Tagóvoda is részt vesz. Kedden délelőtt az épület eresze alá felhelyezték a 20 db kerámia fecske fészket. A gyerekekkel megfigyelhettük a munkálatot, miközben új ismeretekkel is gyarapodhattunk a fecskék szokásaival kapcsolatban. Reménykedve várjuk a fecskepárok megjelenését.

tovább...

Köszönjük a gyerekekkel együtt elültetett virágokat mellyel a gyerekek részt vettek környezetük formálásában, A növények gondozása és védelme során alakul környezettudatos magatartásuk.

tovább...

A közelgő Húsvéti ünnepre készülünk, hagyományaink szerint játszóházainkkal, melyekre minden szülőt szeretettel várunk.

tovább...

Tavasz köszöntő hagyományunk a Zöldágjárás.

tovább...

A Zöldágjárást egy közös körjátékkal zártuk. "Benn a bárány"

tovább...

Nagy élményt adott gyermekeinknek az interaktív előadás.

tovább...

Vidáman, játékkal ünnepeltünk. A Csicsergő csoport bábelőadással kedveskedett a másik két csoportnak.

tovább...

Igazi HUSZÁR látogatott el hozzánk a közelgő Nemzeti ünnepünk alkalmából.Közvetlenül ismerkedhettek meg a HUSZÁRRAL, öltözetével, feladataival, továbbá megtapasztalhatták a gyerekek a kardforgatás ügyességét.

tovább...

Az ütős hangszerekkel ismerkedhettek meg a gyerekek interaktív módon, játékos mesébe ágyazva.

tovább...

Farsangi jelmezbállal, kiszebáb égetéssel és a mohai néphagyomány részeseivé válva űztük el az idei telet. Tikverőzés és kormozás.

tovább...

Hagyományos farsangolással búcsúztattuk a telet...s rendhagyó módon igazi BUSÓ-val ismerkedhettek a gyerekek a Szivárvány Óvodában.

tovább...

Interaktív módon ismerkedhettek gyermekeink a rézfúvós hangszerekkel.

tovább...

A Pillangó, Csibe és Zenamanó csoport óvodásai is részt vettek a sportvetélkedőn.

tovább...

A tanító nénik szerveztek a nagycsoportosainknak egy testnevelés órát, hogy ezzel is segítsék az ismerkedést. A képek magukért beszélnek.

tovább...

Téli örömök a Tagóvodában. A dimbes-dombos udvar remek szánkópálya.

tovább...

Színvonalas,interaktív bábelőadással színesítette a PORTÉKA BÁBSZÍNHÁZ az ünnepi hangulatot.

tovább...

Közös énekléssel, versekkel köszöntöttük a gyönyörű karácsonyfát.

tovább...

Madarainkról sem feledkezünk meg. Karácsony közeledtével, külön meglepetéssel kedveskedünk nekik.

tovább...

Hagyományainkhoz hűen a mai napon feldíszítettük az udvari fenyőfáinkat, s ezzel gondoskodtunk a madarakról.Ezt követően az óvó nénik közös karácsonyi éneke és hangszeres játéka emelte az ünnepi hangulatot.Mire pedig visszaértünk a csoportszobákba, mindenütt meglepetéseket találtunk.

tovább...

Idén is részt vettünk a családokkal az akcióban . Különféle játékot, ruhát és meglepetéseket rejtenek a cipősdobozok a rászoruló gyermekek számára.

tovább...

Gyermekek és szüleik lelkesen készítették el a karácsonyi dekorációt.

tovább...

Szeretettel vártuk a szülőket a közös ünnepi készülődésre.Kellemes hangulatban születtek a szebbnél- szebb karácsonyi dekorációk.

tovább...

Napok óta készültünk s ma végre megérkezett a Mikulás.Dallal, verssel köszöntöttük, süteménnyel fogadtuk.

tovább...

Idén is báb előadás előzte meg a várva-várt pillanatokat.

tovább...

Zenés, játékos ismerkedés a hangszerekkel.

tovább...

Az Aranybulla Könyvtár és a Szivárvány Óvoda közti együttműködés rendezvénysorozatának színes programja a HAHÓ EGYÜTTES Környezetvédelem-és egészségvédelemről szóló zenés előadása volt.Rendkívül jó hangulatban és gyermekek életkori sajátosságaiknak megfelelően színes előadásmóddal tették szemléletessé pl: a környezetvédő vásárlói szemléletet, a tudatos energiafogyasztást, a betegségek megelőzését, s a helyes étkezési szokásokat.A gyermekeink nagyon élvezték az interaktív részvételt.

tovább...

Szülők segítségével történt meg az őszi levélseprés.Gyermekeink is lelkesen vették ki a részüket a munkából, sepertek, levelet gyűjtöttek, ahogy a szüleiktől látták vagy épp a zsákot tartották.A szorgalmas kezektől és önzetlen segítséggel lett az udvarunk rendezett. Köszönjük minden szülőnek!

tovább...

A Székesfehérvár Megyei Jogú Város által meghirdetett \"Szívügyünk Fehérvár\" egészségügyi szűrőnap rajzpályázaton a Szivárvány Óvoda második helyezést ért el.

tovább...

Az előadás után megismerkedhettek a nézők pár hangszerrel is.

tovább...

Hangszervarázs 2018-10-17
A Hangszervarázs idei első produkciójának részesei lehettek a Szivárvány Óvoda gyermekei.

tovább...

Az Arconic-Köfém Kft. munkatársai levélsepréssel és udvarrendezéssel támogatta a Szivárvány Óvodát.Segítségüket, önkéntes munkájukat a Gyermekeink és minden dolgozónk nevében köszönjük.

tovább...

Kedvelt őszi hagyományunk a krumplisütés.Nagy élményt jelentett gyermekeinknek a tűz látványa, a közös éneklés körülötte, majd a közösen sütött krumpli elfogyasztása.

tovább...

Élményszerű tanulással felért a kirándulás Pákozdon.A buszos utazás élménye mellett az érdekes állatok megtekintése is izgalmas, tartalmas délelőttöt jelentett a gyermekeink számára.

tovább...

A Zenei világnapon az óvó nénik közös énekléssel, majd hangszeres játékkal s végül a gyerekekkel együtt szervezett körjátékkal ünnepelték a zene és a dal napját.Az ünnep célja, hogy közelebb hozza a felnőttekhez, gyermekekhez egyaránt a zene művészetét, szeretetét.

tovább...

Az Autómentes nap jegyében séták alkalmával megfigyeltük az autóikat nem használó, inkább sétáló, kerékpárral közlekedő felnőtteket.Beszélgettünk a környezettudatos magatartásról, mellyel gyermek-közelbe hoztuk a megnövekedett autóforgalom okozta környezeti szennyezés és balesetek \"problémáját\"... Az óvoda udvarán pedig a látottak alapján kerékpárral közlekedtünk.

tovább...

Élménnyel teli volt a hét utolsó napja.

tovább...

Szülők , gyerekek, és az óvoda dolgozói. Mindenki kivette részét a munkából. Megtisztult az Óvoda feletti domboldal, a Smaragd fa a játszótér mellett és az udvarunkat is csinosíthattuk egy kicsit.

tovább...

A takarítás világnapjának alkalmából kicsik és nagyok egyaránt részt vettek az óvoda udvarának rendezésében.

tovább...

Kutyásterápia2018-06-21
NÉGYLÁBÚ TANÁRSEGÉDEKKEL A GYÓGYULÁSÉRT

tovább...

A Szivárvány Óvoda 7.sz.Zenemanó csoportja is meglepetéssel készült az óvodánk gyermekeinek.Mesét adtak elő a többi gyermek s az óvó nénik nagy örömére.Köszönjük!

tovább...

A Szivárvány Óvoda I.épületének óvodapedagógusai mesedramatizálásukkal lepték meg a gyerekeket, Gyermeknap alkalmából.

tovább...

Zöld pólóban "Zölden jobb" az ültetés is. Szilvafa csemetével gyarapítottuk az udvarunkat. Vigyázunk rá, óvjuk és gondozzuk majd, ahogy a többit is.

tovább...

Reggel zenés tornával indítottuk a napot, majd egész nap a sportoké volt a főszerep.

tovább...

Elültették az első szilvafát a nagyok a Tündérkertben, ami a Krasznai úton található.

tovább...

Közös éneklés és játék az Eleven Társulat tagjával.

tovább...

Interaktív színházi előadásban volt részük a Szivárvány Óvoda gyermekeinek.A közös dalok és mozgások még élvezetesebbé tették az egyébként is vidám, kedves gyermekelőadást.

tovább...

A litván partnerünk Sakiai Berzelis óvodájában tett látogatás képei.

tovább...

Pünkösdi ünnepi hagyományaink szerint Pünkösdi királylányt és Pünkösdi királyt választottunk.A két nagycsoportunk ügyességi és gyorsasági feladatokkal mérte össze tudását, s választódott ki a legügyesebb,leggyorsabb gyermekünk: a PÜNKÖSDI KIRÁLY.

tovább...

Traditional game2018-05-04
Erasmus+ program keretében az angol mozgásos játékot próbálták ki a gyerekek a Csicsergő csoportban.

tovább...

Körbetáncoltuk a felékesített diófánkat, Májfánkat.

tovább...

Food through Art2018-04-27
Food through Art - Erasmus+ program a Csibe és a Zenemanó csoportokban.

tovább...

Litván partnerünk által megtervezett testnevelés foglalkozás a Maci és a Napocska kiscsoportokban.

tovább...

Föld napja - több napig tartó színes programok.

tovább...

Lelkes, alapos takarítás a csoportokban, a kiskertekben és az Óvoda környékén.

tovább...

Tavaszi hagyományaink szerint zöldágjárást szerveztünk a gyerekekkel,mely rendhagyó módon kiegészült egy tavaszi ügyességi sportversennyel is.

tovább...

Élmény volt kicsiknek és nagyoknak egyaránt a ZENEDE.

tovább...

A hét készülődésről szólt. Húsvéti kreatív délután és másnap a \\\'Nyuszikekesés\\\'.

tovább...

Szokásainkhoz hűen közös, ünnepi készülődéssel várjuk az ünnepet. Az EGYÜTT alkotás öröme, emeli a várakozás hangulatát és meghittségét.Szeretettel várunk minden szülőt!

tovább...

Az ERASMUS + TRANSEUROPEAN PROJECT következő állomása Larissa volt, itt valósult meg a projektben résztvevő 7 ország együttműködése az egészséges életmód égisze alatt.

tovább...

Jelmezes bál és Kiszebáb égetés.

tovább...

Közös énekléssel, versekkel köszöntöttük a karácsonyt. Vendégeink, az óvoda volt dolgozói, támogatóink - Horváth Miklós Csaba képviselő és Szakál Antal festőművész - idén is részesei voltak ennek a meghitt hangulatnak.

tovább...

Eljött a várva várt nap.A madarakat megörvendeztettük az udvari fenyőfákon elhelyezett eleségekkel, majd az óvó nénik karácsonyi dalokkal köszöntötték az ünnepet....s végül a gyerekek nagy örömére, ajándékok várták őket a csoportszobákban.

tovább...

Előkészületek és az ajándék kiakasztása a saját ültetésű fenyőfára.

tovább...

Szeretettel készültünk és vártuk a Mikulást.Örömmel énekeltünk,verseltünk neki, s gyermekkéz nem maradt üresen.A nagyobbak már komoly ígéretekkel készültek a jövőt illetően: "Jó leszek"...." Szót fogok fogadni az oviban"....hangzott több gyermekünktől.

tovább...

A várakozás hosszú perceit tette kellemessé a kedves bábelőadás. Nefelejcs Bábszínház - A kislány és a süni c. téli mese. Aztán megjelent Ő az ablaknál!

tovább...

Mikulás-váró játékos foglalkozáson vettek részt a Csibe csoport és a Méhecske csoport nagycsoportos gyermekei a Videoton FC sportolóival.

tovább...

Mikulás-váró foglalkozáson járt a Katica csoport az Aranybulla Könyvtárban.

tovább...

Portéka Bábszínház előadását tekinthették meg gyermekeink.Az alkalmi dalok és versek mellett interaktív szerepléssel lepték meg még a kiscsoportosainkat is.Az előadás emelte a várakozás és az ünnepi hangulat fényét.

tovább...

Gyermekek és szülők lelkesedése változatlanul töretlen a jó ügyért. :) Köszönjük!

tovább...

Nemzetközi projekttalálkozó.

tovább...

Sok új ismerettel és élménnyel gazdagodtunk a vadasparkban. A saját kiállítás képei is erről tanúskodnak.

tovább...

Szülők, gyermekek, óvónénik, dajka nénik együtt és lelkesen serénykedtek az udvaron.

tovább...

Június 8-án az óvodapedagógusok gyermeknapi mesejátékának lehettek részesei a gyerekek.

tovább...

Pünkösd ünnepét Pünkösdöléssel ünnepeltük a Szivárvány Óvodában.Pünkösdi királyné választást követően ügyességi,gyorsasági próbákkal választódott ki a Pünkösdi király.

tovább...

Lettországban jártunk, megismerkedtünk a Bikernieku Pamatskola működésével, a lett szokásokkal, Daugavpils városával.

tovább...

Havasi Kátya és Szabó Bori Virág a (Zenemanó csoport tagjai) az V. Egyházmegyei Ki Mit Tud? döntőjén arany minősítést nyertek furulya játékukkal.

tovább...

Olaszország adott otthont az Erasmus+ Project 6 országból érkező küldöttségeinek. Székesfehérvárt,a Szivárvány Óvodát Nagyné Cseterics Éva koordinátor, Iliásné Sütő Zita és Udvardi Cs.Ibolya képviselte.A projekt keretében megismerkedhettek az olaszországi oktatási intézményekkel,ott folyó szakmai munkával,Atrival.Szoros együttműködésben dolgoztak a Spanyolországból,Egyesült Királyságból,Görögországból,Lettországból,Litvániából,Magyarországból érkezett pedagógusok.

tovább...

Az Erasmus+ Project 2.állomása Spanyolországban volt. Lleida várta a 6 országból érkező koordinátorokat,kollégákat s gyermekeket.Óvodánkat Nagyné Cseterics Éva koordinátor,Rangics Jánosné és Udvardi Cs.Ibolya képviselte.

tovább...

Az Aranybulla Könyvtár részeként került átadásra a gyermekek számára az igen korszerű és igényes Gyermekkönyvtár,melyet Dr. Cser-Palkovics András Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármestere adott át a gyermekeknek,s a Zentai Úti Általános Iskola gyermekei vidám műsorral köszöntek meg.

tovább...

Erasmus+2017-01-06
A Csibe csoport elkészítette a spanyol gyümölcsös tésztasalátát. A közös munka után egészséges salátát ettünk kicsit másképpen.

tovább...

Rövid műsorral készültek kicsik és nagyok erre a meglepetésekkel teli napra.

tovább...

Idén is jó hangulatban és sikerélményekkel telt a délután, gyermekeknek szülőknek egyaránt.

tovább...

A várakozás izgalmas perceit bábelőadással tettük még emlékezetesebbé kicsiknek és nagyoknak egyaránt. .

tovább...

Az Erasmus+ Uniós Pályázat első állomása Magyarország,Székesfehérvár volt.A pályázat koordinátora Nagyné Cseterics Éva,óvodaigazgató,segítségei pedig Rangics Jánosné és Udvardi Cs.Ibolya voltak.Tartalmas programokkal színesítették a Szivárvány Óvoda Székhelyintézmény s a Püspökkertvárosi Tagóvoda pedagógusai a 3 nap programját.Prezentációban mutatta be Nagyné Cseterics Éva a magyar oktatási rendszert,Kéri Tímea az óvoda napirendjét,Udvardi Cs.Ibolya pedig az intézményt. Részt vettünk az István Király Általános Iskola SAKK-PALOTA bemutató foglalkozásán, a pályázat megbeszéléseit a Szent Gellért Hotel konferenciatermében,s a Székhelyintézményben szerveztük. Megismerkedhettek tradicionális magyar ételekkel,palacsintát sütöttünk közösen.Magyarország-Szegedi Mónika- által tervezett LOGO nyerte el valamennyi ország résztvevőinek tetszését,mely nagy büszkeség volt számunkra. Elégedetten és számos tapasztalattal távoztak a spanyol,az olasz,a lett,a litván,az angol és a görög vendégeink.

tovább...

Learning and playing with the Pet-Box. There are lot of informations about healthy lifestyle of Spain/Catalonia, and Paisos Catalan School.

tovább...

A Szivárvány Óvoda látta vendégül a Hangszervarázs előadást.Játékosan és humorosan ismerkedhettek meg gyermekeink a fúvós és ütős hangszerekkel.

tovább...

A Szivárvány Óvoda 3.Maci csoportjában zöldségsalátát készítettek,majd kóstoltak a gyerekek.Megbeszéltük a vitaminok fontosságát,az egészségmegőrzésben,betegség megelőzésben betöltött szerepüket.A közös salátakészítés nagy élmény volt a gyerekeknek.

tovább...

Erasmus+ Mazsola2016-10-17
Az együttműködési program keretében Mazsola utazik valamennyi partner országba. A dobozban sok-sok információt visz magával városunkról, óvodánkról.

tovább...

A Handa-Banda Zenekar dalos előadással mutatta be a közlekedés szabályait és résztvevőit a Szivárvány Óvoda gyermekeinek

tovább...

Egy apuka és nagypapa műsorral tette emlékezetesebbé a napot az óvodásainknak.

tovább...

Pata és Mancs Terápiás és Oktatási Egyesület „Négylábú tanársegédekkel a gyógyulásért” programja keretében, a MOL Új Európa Alapítvány Gyermekgyógyító program támogatásával valósulhat meg a kutyás terápia.

tovább...

Kacor Király és társai nyújtottak feledhetetlen élményt a gyerekeknek a Szivárvány és Püspökkertvárosi oviban.

tovább...

A Tagóvodánk nagycsoportosainak ezzel a kirándulással szereztünk örömet. Buszoztunk, gyalogoltunk, ettünk-ittunk, fagyiztunk és hazafelé a buszon mindezt kipihentük. :)

tovább...

Gyermekek, szülők, és fitt nagyszülők együtt teljesítették a játékos, ügyességi feladatokat.

tovább...

Reggeli zenés tornával nyitottunk majd egész nap ügyességi, gyorsasági és erőnléti mozgásos játékokat szerveztünk kicsiknek és nagyoknak.

tovább...

Figura Ede szórakoztatta és vonta be a gyermekeket a mesébe.

tovább...

Az egyik öreg hársfa odújából kikandikált egy fejecske. A hangját is hallottuk, ahogy hívta az anyját az éhes fekete rigó fióka. Csendben és rövid ideig figyeltük, hogy mihamarabb visszatérhessen fiókájához a mamája.

tovább...

Feldíszítettük a kis diófa alsó ágait, utána körbe jártuk.

tovább...

Köszönjük a szép virágokat és az együttműködést!

tovább...

1.) Takarítás óvodán belül és kívül. Portörlés a csoportokban, szemétvadászat a domboldalon, óvoda környéke sem maradhatott ki.Az önkormányzattal együtt ültetett Kínai Smaragd fát közösen gondozzuk a várossal. 2.)Talajsüti készítése. Közös munka. :)3.) Rémusz bácsi meséi - A szurokbaba c bábelőadás 4.) Zárónapon zöldbe öltöztünk és együtt nyitottuk meg a tavaszi Ovi-galériát.

tovább...

Az Alcoa-Köfém Kft munkatársai segítenek környezetünket szebbé tenni.

tovább...

FÖLD hete lesz a Tagóvodában. Előkészítettük/ nagycsoport és középső csoport/ a kiskerteket az "Egy palánta - egy gyerek" programhoz.

tovább...

Somogyi Gréta Virág 3.sz.Maci csoport édesapja közbenjárt Illés Mihály Balesetmegelőzési Bizottság Titkáránál láthatósági mellények igényléséért.Gyermekeink boldogan viselték,vették birtokba.

tovább...

A Székesfehérvári Önkormányzat \"Zöld Város\" kiadványa eljutott Tagóvodánkba is. A gyerekek örömmel vették át a kifestő könyveket, amikben mozgalmas, környezetükkel kapcsolatos képeket színezhetnek ki. A kiadvány a célját akkor éri el, ha a felnőttel beszélgetve, közös játék során bővíthetik a gyermekek az ismereteiket, formálódhat szemléletük.

tovább...

Óvodánk ismét díjat nyert a "Tájsebészet 2015" versenyben.

tovább...

Néphagyomány ápolás keretein belül zöldág-járásra hívtuk gyermekeinket.

tovább...

A víz uralta a napunkat. Játszottunk patak átugrást, kísérleteztünk, mértünk a vízzel, barkácsoltunk vízi állatokat, és pihenés képen beszélgettünk mindarról, amit a vízről tudunk és megtudunk.

tovább...

Közösen készülni az ünnepre sokkal nagyobb öröm és élvezet. :)

tovább...

A nagycsoportosok a Halesz parkban zárták - saját készítésű zászlókat tűztünk az emlékmű tövébe - a megemlékezést. A kisebbek az intézményen belül ismerkedtek a történelmünkkel.

tovább...

A díjátadó és maga a díj, amit a Tagóvodánk nyert el. Köszönet a szülőknek, gyermekeknek és dolgozóinknak!

tovább...

Székhely és Tagóvoda nagycsoportosainak volt része ebben az élményben. A képek magukért beszélnek. :)

tovább...

Több, mint 1 évtizede vagyunk jelen a mohai tikverőzésen. Idén is a nagycsoportosok lehettek "részesei"ennek a farsangi hagyománynak. Ettünk igazi mohai fánkot, bekormoztak bennünket mohai korommal, hogy egészségesek legyünk. :)

tovább...

Farsangi képek 2016-02-08
Jelmezes bál! Vidámsággal, tánccal és zajos télűzéssel telt a napunk a Püspök-kertvárosban. Nem hiányzott a finom farsangi fánk sem. Mindhárom csoportban egy-egy szülő járult hozzá ezzel a tradicionális finomsággal a farsangi hangulathoz.

tovább...

Elkészítették a nagyok a kiszebábot.

tovább...

Az egyik kis kertünk éke a tavasz hírnöke. Megörökítettük.

tovább...

Évek óta szívügyünk az udvarunkhoz szokott madarakról való gondoskodás.Télen nyáron számíthatnak ránk. Ma a középsősöket kaptuk lencsevégre amint saját készítésű madárkalácsot akasztgattak a kisebb fenyőfákra.

tovább...

Az Ovi-galéria téli tárlatát egy saját készítésű, pasztell képpel frissítettük. Együtt "elemeztük" a gyerekekkel az alkotást, és tettük az aulánk központi falára.

tovább...

Kicsik és nagyok újévi köszöntővel, csupa jókívánsággal búcsúzott el az csodaszép ovis fától a Püspök-kertvárosban, de nem szomorú senki, mert ezzel megkezdődik a farsangi időszak és már lehet készíteni a jelmez ötleteket. :) A nagyok segítettek a díszek leszedésében és a szaloncukor szétosztásában. Minden csoport egyformán részesült a finomságból.

tovább...

A december a várakozás izgalmaival, előkészületekkel, meglepetésekkel és az együttlét örömével, boldogságával, a szeretettel teli hónapja az évnek. Kívánjuk, hogy 2016. minden hónapjára jusson belőle bőven!

tovább...

Nálunk is járt a Mikulás, de annyira sietett, hogy alig tudtam lekapni. :) Így is nagy nap volt ez kicsiknek és nagyoknak. A Nefelejcs bábszínház előadásában a Sündisznócska lovagol c. mesét látták a gyerekek. Közös kacagások, éneklések fokozták az amúgy is jó hangulatot. :) A csoportokba visszatérve , a folyosón minden kikészített kis csizmában ott volt a várva- várt ajándék. Köszönjük Mikulás bácsi! :)

tovább...

A Léghajó Társulat adott elő egy szép,téli mesét gyermekdalokkal és versikékkel fűszerezve,fokozva ezzel az ünnep előtti várakozást.

tovább...

Az öreg, óriás hársfák alatt minden évszakban megtaláljuk a szépet és jót. Együtt óvjuk és gondozzuk a " kis szigetünket", óvó nénik, dajkák, szülők és gyermekek. Idén tábortűz mellett ünnepeltünk, zártunk egy lelkes munkával telt délutánt.

tovább...

A 2.Sz.Méhecske csoportban Márton napi ludat készítettek a gyerekek,liba zsíros kenyeret ettek.

tovább...

Az ALCOA-KÖFÉM dolgozói vállaltak óvodánkban társadalmi munkát.Köszönjük a Szivárvány Óvoda nevében

tovább...

Emily came from Australia. She spent 6 weeks with children and worked together with kindergarten teachers in the number of 4 class. She introduced australian and chinese culture with playful activities. It was wonderful program, thank you Emily for your voluntary work.

tovább...

Bemutattuk a 2 éven keresztül megvalósított együttműködési programot.

tovább...

Partnertalálkozó az olaszországi Atriban

tovább...

Játék a francia Margueritel

tovább...

Comenius-Wales2012-10-16
Partnertalálkozó Llandogoban

tovább...

Melliste - partnertalálkozó

tovább...

Partnertalálkozó a Szivárvány Óvodában

tovább...

Partnertalálkozó Echenoz la Melineben

tovább...

Comenius program2011-10-18
Első partnertalálkozó Spanyolország, Katalónia-Lleida

tovább...