Gyermekek, szülők, és fitt nagyszülők együtt teljesítették a játékos, ügyességi feladatokat.

tovább...

Reggeli zenés tornával nyitottunk majd egész nap ügyességi, gyorsasági és erőnléti mozgásos játékokat szerveztünk kicsiknek és nagyoknak.

tovább...

Figura Ede szórakoztatta és vonta be a gyermekeket a mesébe.

tovább...

Az egyik öreg hársfa odújából kikandikált egy fejecske. A hangját is hallottuk, ahogy hívta az anyját az éhes fekete rigó fióka. Csendben és rövid ideig figyeltük, hogy mihamarabb visszatérhessen fiókájához a mamája.

tovább...

Feldíszítettük a kis diófa alsó ágait, utána körbe jártuk.

tovább...

Köszönjük a szép virágokat és az együttműködést!

tovább...

1.) Takarítás óvodán belül és kívül. Portörlés a csoportokban, szemétvadászat a domboldalon, óvoda környéke sem maradhatott ki.Az önkormányzattal együtt ültetett Kínai Smaragd fát közösen gondozzuk a várossal. 2.)Talajsüti készítése. Közös munka. :)3.) Rémusz bácsi meséi - A szurokbaba c bábelőadás 4.) Zárónapon zöldbe öltöztünk és együtt nyitottuk meg a tavaszi Ovi-galériát.

tovább...

Az Alcoa-Köfém Kft munkatársai segítenek környezetünket szebbé tenni.

tovább...

FÖLD hete lesz a Tagóvodában. Előkészítettük/ nagycsoport és középső csoport/ a kiskerteket az "Egy palánta - egy gyerek" programhoz.

tovább...

Somogyi Gréta Virág 3.sz.Maci csoport édesapja közbenjárt Illés Mihály Balesetmegelőzési Bizottság Titkáránál láthatósági mellények igényléséért.Gyermekeink boldogan viselték,vették birtokba.

tovább...

A Székesfehérvári Önkormányzat \"Zöld Város\" kiadványa eljutott Tagóvodánkba is. A gyerekek örömmel vették át a kifestő könyveket, amikben mozgalmas, környezetükkel kapcsolatos képeket színezhetnek ki. A kiadvány a célját akkor éri el, ha a felnőttel beszélgetve, közös játék során bővíthetik a gyermekek az ismereteiket, formálódhat szemléletük.

tovább...

Óvodánk ismét díjat nyert a "Tájsebészet 2015" versenyben.

tovább...

Néphagyomány ápolás keretein belül zöldág-járásra hívtuk gyermekeinket.

tovább...

A víz uralta a napunkat. Játszottunk patak átugrást, kísérleteztünk, mértünk a vízzel, barkácsoltunk vízi állatokat, és pihenés képen beszélgettünk mindarról, amit a vízről tudunk és megtudunk.

tovább...

Közösen készülni az ünnepre sokkal nagyobb öröm és élvezet. :)

tovább...

A nagycsoportosok a Halesz parkban zárták - saját készítésű zászlókat tűztünk az emlékmű tövébe - a megemlékezést. A kisebbek az intézményen belül ismerkedtek a történelmünkkel.

tovább...

A díjátadó és maga a díj, amit a Tagóvodánk nyert el. Köszönet a szülőknek, gyermekeknek és dolgozóinknak!

tovább...

Székhely és Tagóvoda nagycsoportosainak volt része ebben az élményben. A képek magukért beszélnek. :)

tovább...

Több, mint 1 évtizede vagyunk jelen a mohai tikverőzésen. Idén is a nagycsoportosok lehettek "részesei"ennek a farsangi hagyománynak. Ettünk igazi mohai fánkot, bekormoztak bennünket mohai korommal, hogy egészségesek legyünk. :)

tovább...

Farsangi képek 2016-02-08
Jelmezes bál! Vidámsággal, tánccal és zajos télűzéssel telt a napunk a Püspök-kertvárosban. Nem hiányzott a finom farsangi fánk sem. Mindhárom csoportban egy-egy szülő járult hozzá ezzel a tradicionális finomsággal a farsangi hangulathoz.

tovább...

Elkészítették a nagyok a kiszebábot.

tovább...

Az egyik kis kertünk éke a tavasz hírnöke. Megörökítettük.

tovább...

Évek óta szívügyünk az udvarunkhoz szokott madarakról való gondoskodás.Télen nyáron számíthatnak ránk. Ma a középsősöket kaptuk lencsevégre amint saját készítésű madárkalácsot akasztgattak a kisebb fenyőfákra.

tovább...

Az Ovi-galéria téli tárlatát egy saját készítésű, pasztell képpel frissítettük. Együtt "elemeztük" a gyerekekkel az alkotást, és tettük az aulánk központi falára.

tovább...

Igazi tél! 2016-01-07
Így örültek a gyerekek az évet köszöntő hónak a Püspök-kertvárosban. :)

tovább...

Kicsik és nagyok újévi köszöntővel, csupa jókívánsággal búcsúzott el az csodaszép ovis fától a Püspök-kertvárosban, de nem szomorú senki, mert ezzel megkezdődik a farsangi időszak és már lehet készíteni a jelmez ötleteket. :) A nagyok segítettek a díszek leszedésében és a szaloncukor szétosztásában. Minden csoport egyformán részesült a finomságból.

tovább...

A december a várakozás izgalmaival, előkészületekkel, meglepetésekkel és az együttlét örömével, boldogságával, a szeretettel teli hónapja az évnek. Kívánjuk, hogy 2016. minden hónapjára jusson belőle bőven!

tovább...

Nálunk is járt a Mikulás, de annyira sietett, hogy alig tudtam lekapni. :) Így is nagy nap volt ez kicsiknek és nagyoknak. A Nefelejcs bábszínház előadásában a Sündisznócska lovagol c. mesét látták a gyerekek. Közös kacagások, éneklések fokozták az amúgy is jó hangulatot. :) A csoportokba visszatérve , a folyosón minden kikészített kis csizmában ott volt a várva- várt ajándék. Köszönjük Mikulás bácsi! :)

tovább...

A Léghajó Társulat adott elő egy szép,téli mesét gyermekdalokkal és versikékkel fűszerezve,fokozva ezzel az ünnep előtti várakozást.

tovább...

Az öreg, óriás hársfák alatt minden évszakban megtaláljuk a szépet és jót. Együtt óvjuk és gondozzuk a " kis szigetünket", óvó nénik, dajkák, szülők és gyermekek. Idén tábortűz mellett ünnepeltünk, zártunk egy lelkes munkával telt délutánt.

tovább...

A 2.Sz.Méhecske csoportban Márton napi ludat készítettek a gyerekek,liba zsíros kenyeret ettek.

tovább...

Az ALCOA-KÖFÉM MŰVELŐDÉSI HÁZ meghívásának tettünk eleget,s a 3.Maci csoporttal megtekintettük a kiállítást.Hazafias -és emberi érzéseket éltünk át.

tovább...

Az ALCOA-KÖFÉM dolgozói vállaltak óvodánkban társadalmi munkát.Köszönjük a Szivárvány Óvoda nevében

tovább...

MUSICKELL2015-10-24
Erőss Orsi szervezte lelkes kis csapat,akiket a Szivárvány Óvoda volt óvodásaiból választott ki,adott jótékonysági műsort a Kisfaludi Közösségi Házban.Csodálatos hangú gyermekek ismert musical betétdalokkal lepte meg közönségét.Szereplők: Erőss Orsolya, Fekets Eszter, Giering Nikie, Göbölös Kinga, Iricsek Andrea, Nagy Barnabás, Nagy Boglárka, Nagy Borbála, Neszter Laura, Neszter Patrícia, Szántó Cintia, Szíjártó Dóra, Szőke Eszter.Említésre méltó, hogy közülük négyen a Szivárvány óvodába jártak! Köszönjük az önzetlen közreműködést!

tovább...

KORONÁS PARK2015-10-22
Óvodánk nagycsoportosai Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával (3.300.-/gyermek)eljuthattak a KORONÁS PARKBA.Köszönjük!

tovább...

Az Alcoa-Köfém Művelődés Házba látogatott el a 3.Maci csoport az Origami Kiállításra.Csodálkozva nézték a gyermekeink a türelemmel hajtogatott szépségeket.

tovább...

Erőssné Schneider Katalin szervezett mobilitás napi ügyességi versenyt a Szivárvány Óvodában.

tovább...

Emily came from Australia. She spent 6 weeks with children and worked together with kindergarten teachers in the number of 4 class. She introduced australian and chinese culture with playful activities. It was wonderful program, thank you Emily for your voluntary work.

tovább...

Az ALCOA dolgozói vállaltak társadalmi munkát a Szivárvány Óvodában,melynek keretében levélsepréssel és gyűjtéssel,homokásással szépítették udvarunkat.

tovább...

Zöldségboltba látogattunk megismerkedni a különböző zöldségekkel. Burgonyából és sárgarépából barkácsoltunk ...majd... zöldségsalátát készítettünk a gyerekekkel s megízleltük,kóstolással koronáztuk meg a zöldségekkel való tevékeny ismerkedést,tapasztalatszerzést.

tovább...

Madárijesztő2014-09-22
Óvodánk őszi díszben.

tovább...

Bemutattuk a 2 éven keresztül megvalósított együttműködési programot.

tovább...

Partnertalálkozó az olaszországi Atriban

tovább...

Játék a francia Margueritel

tovább...

Comenius-Wales2012-10-16
Partnertalálkozó Llandogoban

tovább...

Melliste - partnertalálkozó

tovább...

Partnertalálkozó a Szivárvány Óvodában

tovább...

Partnertalálkozó Echenoz la Melineben

tovább...

Comenius program2011-10-18
Első partnertalálkozó Spanyolország, Katalónia-Lleida

tovább...